دیمی بودن مهمترین چالش پیش روی تولید گندم در کردستان است
- بهدست: Admin
- دستهبندی: الو مشاور(مشاور حقوقی), تازه ها, خدمات حقوقی کشاورزی, خدمات فضای سبز, گیاه پزشکی(گلهای آپارتمانی)

به گزارش چتر سبز آفرین؛ محمد صالح احمدی اظهار کرد: دیمی بودن کشاورزی مهمترین چالش روند تولید گندم در این استان به شمار می رود و باید در گام نخست برای بهبود این شرایط برنامه ریزی صورت گیرد.
وی گفت: در حالی که کردستان جزو پر آب ترین استانهای کشور و سرچشمه پنج حوزه مهم آبریز کشور است اما ۸۷ درصد کشاورزی آن به صورت دیم بوده و این موضوع تبدیل به چالشی بزرگ برای توسعه کشاورزی استان شده است.
معاون بهبود تولیدات گاهی سازمان جهاد کشاورز کردستان افزود: آبی شدن کشت، تبدیل به مطالبه اصلی کشاورزان شده و در راستای شکوفایی اقتصادی استان باید این خواسته محقق شود.
وی عنوان کرد: آسیبپذیری کشت دیمی با اقدامات حفاظتی از جمله تامین بذر اصلاح شده و نهادهها کاهش پیدا کرده است و به همین دلیل کردستان در سال جاری مقام دوم تولید گندم کشور را به خود اختصاص داده است.
احمدی با اشاره به اجرای طرح جهش تولید در مزارع دیم، عنوان کرد: این طرح با همکاری ستاد اجرائی فرمان امام در ۷۶۰ هزار هکتار از مزارع دیم استان اجرا شد و امسال هم اجرای این طرح در دستور کار قرار گرفته است.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در سال جاری، بیان کرد: در راستای تداوم اجرای این طرح علاوه بر تخصیص ۵۴ میلیارد تومان اعتبار توسط ستاد اجرائی ۲۰۰ نفر از کارشناسان طرف قرارداد این نهاد ما را در ادامه طرح همراهی می کنند.
بدون دیدگاه